|
| ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 м.Ірпеня | | | | | | | |
ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ
МИЙЩИКА ПОСУДУ
Загальні вимоги:
- призначається на посаду і
звільняється з неї директором школи.
- підпорядковується
безпосередньо завідуючій їдальні школи;
- у своїй діяльності керується
постановами, розпорядженнями, наказами, іншими керівними і нормативними
документами вищих інстанцій, які стосуються специфіки роботи шкільної
їдальні, відповідними стандартами і технічними вимогами, правилами
експлуатації обладнання, правилами і нормами охорони праці, техніки
безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту, а також
Статутом і Правилами внутрішнього трудового розпорядку школи і цією
Інструкцією;
- постійно знаходитись на
робочому місці з 8.00 до 16.00. Не покидати робоче місце без дозволу
завідуючої їдальні;
- працює в режимі робочого тижня
згідно з графіком, складеним виходячи з 40-годинного робочого тижня і
затвердженим директором школи;
- виконувати накази та
розпорядження завідуючої їдальні;
- у період канікул, який не
збігається з відпусткою, виконує господарські та інші роботи в шкільній
їдальні відповідно до розпоряджень директора школи та завідуючої їдальні;
- проходить інструктаж з техніки
безпеки, охорони праці, виробничої санітарії і пожежної безпеки під
керівництвом завідуючої їдальні та відповідних служб міста;
Здійснює:
-
мийку посуду і
приборів на посудомиючій машині та вручну;
-
готування миючих
розчинів;
-
і обслуговує роботу
миючої машини, проводить її чистку, мийку і дезинфекцію;
-
мийку посуду і
приборів вручну; проводить мийку столового та кухонного посуду, його
обтирання та просушування;
-
очищення брудного
посуду від залишків їжі в контейнери для зберігання відходів;
-
доставку чистого
посуду на роздачу;
- проходження медичного огляду
відповідно графіку;
Має право на:
- ознайомлення із скаргами та
іншими документами, які містять оцінку її роботи, надання щодо них
пояснень;
- захист своїх інтересів
самостійно і/чи через представника, в тому числі адвоката, у судовому
порядку у випадку дисциплінарного чи службового розслідування;
- конфіденційність
дисциплінарного (службового) розслідування, за винятком випадків,
передбачених законом;
- висування вимог до керівника
закладу (письмово та усно) щодо дотримання положень нормативних
документів з організації харчування учнів;
- забезпечення спецодягом,
миючими засобами, інвентарем що необхідний для організації харчування
учнів;
- на обладнання робочого місця
згідно з встановленими нормами, які забезпечують можливість виконання
ним посадових обов'язків;
Відповідає:
- за економію шкільних
енергоносіїв: світла, тепла, води;
- дотримання
санітарно-гігієнічних вимог у шкільній їдальні;
- стан свого здоров'я під час
роботи;
- за невиконання чи неналежне
виконання без поважних причин Статусу і Правил внутрішнього трудового
розпорядку школи, законних розпоряджень адміністрації і педагогічних
працівників школи, а також посадових обов’язків, встановлених цією
Інструкцією, в тому числі за невикористання наданих прав, лаборант несе
дисциплінарну відповідальність у порядку, визначеному трудовим
законодавством;
- за завдані школі чи учасникам
навчального процесу у зв’язку з виконанням (невиконанням) своїх
посадових обов’язків збитки лаборант несе відповідальність у порядку і в
межах, визначених трудовим і/чи цивільним законодавством;
|
|
На головну сторінку
Шкільна документація | |